Avelino auttaa kodin monipuolisissa sisustusratkaisuissa keskittyen olennaiseen – sinuun ja perheeseesi. Autamme valitsemaan värit ja elementit kotiisi jotka tukevat siellä viihtymistä. Meille on tärkeää luoda tiloja jotka toimivat, käyttötarkoituksessaan sekä esteettisesti. Laadukkaasti tehdyt valinnat kestävät aikaa ja säilyttävät arvonsa. Ymmärrämme että alati vaihtuvien trendien viidakossa on välillä vaikeaa tehdä kestäviä valintoja. Ammattilaisina autamme sinua välttämään ratkaisuja jotka menettävät arvonsa, harmittavat jo vuoden päästä tai tuntuvat pian aikansa eläneiltä.

Me Avelinolla uskomme, että rakkaus syntyy aidoista asioista. Se voi syttyä ensisilmäyksellä, tulla vastaan yllättäen tai kypsyä vuosien varrella. Aidon tuntee tuoksusta ja kosketuksesta ja sen luokse on aina ilo palata. Kuten kotiin.

Avelino-verkkokauppa syntyi rakkaudesta sisustamiseen ja halusta auttaa asiakkaita matkalla kauniiseen ja kodikkaaseen kotiin. Olemme koonneet laadukkaan valikoiman huonekaluja, kodintekstiilejä sekä sisustustarvikkeita lähinnä Suomesta, Ruotsista ja Virosta. Kaikki huonekalumme valmistetaan tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Valmismalliston lisäksi meillä on mahdollista teettää huonekalut alusta alkaen toiveiden ja mittojen mukaisesti. Autamme mielellämme kokonaisuuden suunnittelussa!

Avelino-sisustusmyymälän löydät Porin Puuvillasta, toisesta kerroksesta.

Lisää ostoskoriin