Sohva Abbott

1 490,00  sis. alv 24%

 

Jokaiseen seurueeseen kuuluu aina joku, jonka arvokkuus vangitsee kaikkien katseet, kun jotakin oleellista tapahtuu. Joku, joka on aina elegantti, olkoon tyyli mikä tahansa. Hän saattaa puhua vähän, mutta hänen jokainen sanansa on odotettu.

Meidän sohviemme joukossa tätä roolia esittää Abbott. Sen linjakkaat muodot sopivat jokaiseen interiööriin. Abbott tarvitsee vähän huoltoa, koska sen istuin- ja selkänojatyynyt ovat kiinteät. Korosta Abbottin ajatonta muotoa klassisella kankaalla tai päinvastoin, luo mielenkiintoa valitsemalla näyttävä trendisävy. Abbott vastaa kunniakkaasti kaikkiin vaatimuksiisi riippumatta siitä millaisia ne ovat. 

Valmistaja Softrend.

Syvyys 216, leveys 92, korkeus 76.

Saatavilla eri kokoisia ja muotoisia Abbotteja, soita tai laita viestiä niin kerromme lisää!

Tuote valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika vaihtelee keskimäärin 5-8 viikkoon.

HUOM! Suoraan varastossa kankaalla FROST, väri Azure 144.

Saatavilla lukuisia verhoiluvaihtoehtoja ja värejä – materiaalit ja niiden värivaihtoehdot löydätte alla olevista linkeistä ja kaikkien materiaalien tiedot ovat Kuvaus-osiossa. Mikäli haluatte materiaalinäytteitä, olettehan meihin yhteydessä!                             CHARLES                            LOIRE

COCOON                          CALEIDO                                             LINOSO

Kirjoita haluamasi verhoilumateriaalin ja värin tunnus

Kuvaus

Pehmeä Frost on kaunis ja kestävä samettikangas. Frost on materiaaliltaan 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä. Löydät Frostin 24:ssä upeassa eri sävyssä.

Charles on velour-verhoilukangas, jolla on suuri kulutuskestävyys (90 000 Martindale-sykliä). Se on saatavana monenlaisina väreinä vahvoista, lämpimistä ruskean, punaisen ja oranssin sävyistä viileämpiin sinisen ja harmaan sävyihin. Sitä suositellaan moderniin sisustukseen. Kankaalla on helppo hoitoinen suojakäsitelty pinta jonka voi joko pestä käsin tai kuivapestä.

Loire ja Cocoon kuuluvan Essente-kangasvalikoimaan ja ovat laadukasta 100% polyesteriä. Napakassa puuvillapellavakangas Caleidossa on laaja värikartta. Vahva kangas soveltuu hyvin verhoiluun sekä irtoverhoiluun.

Kaikki kankaat haalistuvat suorassa auringonvalossa, luonnonkuitukankaat herkemmin.Kankaan peseminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi. Kuivapesu on kankaalle turvallisin pesutapa.

Wooly on, kuten nimikin viittaa, villakangasta. 70% villaa yhdistettynä muihin kuituihin, jotka tekevät kankaasta vahvan ja antavat sille mielyttävän kosketuspinnan. Lisoso kankaat ovat 100% polyesteriä.

Linoso fleece on päällystetty pehmeällä fleecellä, joka antaa erityisen pehmeän ja ihanan kosketuspinnan kankaaseen.

Lisätiedot

Jalkamateriaali

Tammi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sohva Abbott”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *