Etkö löytänyt etsimääsi?

Verkkokaupassamme on vain osa kauttamme jälleenmyynnissä olevista tuotteista. Kurkkaa Softrendin sivuille ja ihastu! Jos et löydä etsimääsi, ei hätää. Takataskustamme löytyy vielä monta ässää! Ammattitaitoiset designerimme loihtivat mittatilauksesta kalusteet niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Laita viestiä ja kerro meille haaveesi – me toteutamme ne sinulle!

Kuvaus

Aquaclean® on verhoilukangas, josta on helppo puhdistaa mm. kahvi-, viini-, sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden värinkesto on hyvä. Näiden ominaisuuksien ansioista ne sopivat erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

Vintage Collection on aitoa aniliininahkaa, joka värjätään läpikuultavilla värjäysaineilla jolloin peittävää väriä tai viimeistelyä ei ole nahan pinnassa. Tällöin siinä olevat pintajuovat, merkit ja nahan alkuperäinen martiointi (pintakuviointi) ovat aidosti näkyvissä. Vuodat ovat värikoodattuja, ja niissä on luonnollinen nahkapinta, jossa on hyvin syviä ja luonnollisia värimuutoksia. Niskan taitokset, näkyvät hyönteisten puremat ja parantuneiden haavojen arvet lisäävät nahan luonnollista tuntua. Kisko on työstetty suoran ja aidon ulkonäön aikaansaamiseksi, mikä tekee jokaisesta sohvasta ainutlaatuisen modernin ja kulutusta kestävän.  Nahka on erittäin pehmeä ja mukavan koskettaa ja hengittävä materiaali, siihen tulee luonnostaan käytön jälkiä, mutta se kuuluu nahkaan tuotteena ja muodostaa miellyttävän patinan.

Pehmeä Frost on kaunis ja kestävä samettikangas. Frost on materiaaliltaan 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä. Löydät Frostin 24:ssä upeassa eri sävyssä.

Charles on velour-verhoilukangas, jolla on suuri kulutuskestävyys (90 000 Martindale-sykliä). Se on saatavana monenlaisina väreinä vahvoista, lämpimistä ruskean, punaisen ja oranssin sävyistä viileämpiin sinisen ja harmaan sävyihin. Sitä suositellaan moderniin sisustukseen. Kankaalla on helppo hoitoinen suojakäsitelty pinta jonka voi joko pestä käsin tai kuivapestä.

Loire ja Cocoon kuuluvan Essente-kangasvalikoimaan ja ovat laadukasta 100% polyesteriä.

Napakassa puuvillapellavakangas Caleidossa on laaja värikartta. Vahva kangas soveltuu hyvin verhoiluun sekä irtoverhoiluun.

Kaikki kankaat haalistuvat suorassa auringonvalossa, luonnonkuitukankaat herkemmin.Kankaan peseminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi. Kuivapesu on kankaalle turvallisin pesutapa.

Wooly on, kuten nimikin viittaa, villakangasta. 70% villaa yhdistettynä muihin kuituihin, jotka tekevät kankaasta vahvan ja antavat sille mielyttävän kosketuspinnan.

Lisoso kankaat ovat 100% polyesteriä.

Linoso fleece on päällystetty pehmeällä fleecellä, joka antaa erityisen pehmeän ja ihanan kosketuspinnan kankaaseen

Lisätiedot

Jalkamateriaali

Tammi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.