Nojatuoli Sala

1 290,00  sis. alv 24%

Upea Sala on tuoli sinulle, joka haluat hiljaisen rauhoittumispaikan tai paikan jossa vastaavasti voit puhua vaikkapa puhelusi rauhassa. Sala on omiaan toimistoissa mutta sopii erinomaisesti myös kotiin. Vaikka Sala on korkea se on kevyt ja siksi helppo siirrellä tarpeen mukaan. Saatavilla useita värivaihtoehtoja, parhaimmillaan villakankaisena!

Korkeus 215 cm, leveys 90 cm, paino 36 kg.

Tuote valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika vaihtelee keskimäärin 5-8 viikkoon.

Saatavilla lukuisia verhoiluvaihtoehtoja ja värejä – materiaalit ja niiden värivaihtoehdot löydätte alla olevista linkeistä ja kaikkien materiaalien tiedot ovat Kuvaus-osiossa. Mikäli haluatte materiaalinäytteitä, olettehan meihin yhteydessä.

 

WOOLY                               LINOSO

Kirjoita haluamasi verhoilumateriaalin ja värin tunnus

Kuvaus

[vc_row][vc_column][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Pehmeä Frost on kaunis ja kestävä samettikangas. Frost on materiaaliltaan 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä. Löydät Frostin 24:ssä upeassa eri sävyssä.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Charles on velour-verhoilukangas, jolla on suuri kulutuskestävyys (90 000 Martindale-sykliä). Se on saatavana monenlaisina väreinä vahvoista, lämpimistä ruskean, punaisen ja oranssin sävyistä viileämpiin sinisen ja harmaan sävyihin. Sitä suositellaan moderniin sisustukseen. Kankaalla on helppo hoitoinen suojakäsitelty pinta jonka voi joko pestä käsin tai kuivapestä.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Vintage Collection on aitoa aniliininahkaa, joka värjätään läpikuultavilla värjäysaineilla jolloin peittävää väriä tai viimeistelyä ei ole nahan pinnassa. Tällöin siinä olevat pintajuovat, merkit ja nahan alkuperäinen martiointi (pintakuviointi) ovat aidosti näkyvissä. Vuodat ovat värikoodattuja, ja niissä on luonnollinen nahkapinta, jossa on hyvin syviä ja luonnollisia värimuutoksia. Niskan taitokset, näkyvät hyönteisten puremat ja parantuneiden haavojen arvet lisäävät nahan luonnollista tuntua. Kisko on työstetty suoran ja aidon ulkonäön aikaansaamiseksi, mikä tekee jokaisesta sohvasta ainutlaatuisen modernin ja kulutusta kestävän.  Nahka on erittäin pehmeä ja mukavan koskettaa ja hengittävä materiaali, siihen tulee luonnostaan käytön jälkiä, mutta se kuuluu nahkaan tuotteena ja muodostaa miellyttävän patinan.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Loire ja Cocoon kuuluvan Essente-kangasvalikoimaan ja ovat laadukasta 100% polyesteriä.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Napakassa puuvillapellavakangas Caleidossa on laaja värikartta. Vahva kangas soveltuu hyvin verhoiluun sekä irtoverhoiluun.

Kaikki kankaat haalistuvat suorassa auringonvalossa, luonnonkuitukankaat herkemmin.Kankaan peseminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi. Kuivapesu on kankaalle turvallisin pesutapa.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Wooly on, kuten nimikin viittaa, villakangasta. 70% villaa yhdistettynä muihin kuituihin, jotka tekevät kankaasta vahvan ja antavat sille mielyttävän kosketuspinnan.[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][vc_column_text]Lisoso kankaat ovat 100% polyesteriä.

Linoso fleece on päällystetty pehmeällä fleecellä, joka antaa erityisen pehmeän ja ihanan kosketuspinnan kankaaseen[/vc_column_text][vc_separator style=”shadow” border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Lisätiedot

Jalkamateriaali

Pähkinä, Tammi, Teräs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nojatuoli Sala”