Rahi Ra

Tyylikäs ja laadukas rahi modernista tyylistä pitävälle. Tuote valmistetaan käsityönä tilauksesta ja sen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Jalkaosan vaihtoehtoina teräs ja puu(tammi tai pähkinä). Toimitamme materiaalimallin pyynnöstä. Valitse toimitustavaksi kotiinkuljetus. Design: Raivo Prooso, Ra Sun.

Leveys 94, syvyys 57, korkeus 40.

Saatavilla lukuisia verhoiluvaihtoehtoja ja värejä – materiaalit ja niiden värivaihtoehdot löydätte alla olevista linkeistä ja kaikkien materiaalien tiedot ovat Kuvaus-osiossa. Mikäli haluatte materiaalinäytteitä, olettehan meihin yhteydessä.

FROST                               CHARLES                            LOIRE

COCOON                          CALEIDO                             WOOLY                               LINOSO

390,00  sis. alv 24%

Poista

Kirjoita haluamasi verhoilumateriaalin ja värin tunnus

Leveys 94cm, syvyys 57cm ja korkeus 40cm

Pehmeä Frost on kaunis ja kestävä samettikangas. Frost on materiaaliltaan 50% puuvillaa ja 50% polyesteriä. Löydät Frostin 24:ssä upeassa eri sävyssä.

Charles on velour-verhoilukangas, jolla on suuri kulutuskestävyys (90 000 Martindale-sykliä). Se on saatavana monenlaisina väreinä vahvoista, lämpimistä ruskean, punaisen ja oranssin sävyistä viileämpiin sinisen ja harmaan sävyihin. Sitä suositellaan moderniin sisustukseen. Kankaalla on helppo hoitoinen suojakäsitelty pinta jonka voi joko pestä käsin tai kuivapestä.

Vintage Collection on aitoa aniliininahkaa, joka värjätään läpikuultavilla värjäysaineilla jolloin peittävää väriä tai viimeistelyä ei ole nahan pinnassa. Tällöin siinä olevat pintajuovat, merkit ja nahan alkuperäinen martiointi (pintakuviointi) ovat aidosti näkyvissä. Vuodat ovat värikoodattuja, ja niissä on luonnollinen nahkapinta, jossa on hyvin syviä ja luonnollisia värimuutoksia. Niskan taitokset, näkyvät hyönteisten puremat ja parantuneiden haavojen arvet lisäävät nahan luonnollista tuntua. Kisko on työstetty suoran ja aidon ulkonäön aikaansaamiseksi, mikä tekee jokaisesta sohvasta ainutlaatuisen modernin ja kulutusta kestävän.  Nahka on erittäin pehmeä ja mukavan koskettaa ja hengittävä materiaali, siihen tulee luonnostaan käytön jälkiä, mutta se kuuluu nahkaan tuotteena ja muodostaa miellyttävän patinan.

Loire ja Cocoon kuuluvan Essente-kangasvalikoimaan ja ovat laadukasta 100% polyesteriä.

Napakassa puuvillapellavakangas Caleidossa on laaja värikartta. Vahva kangas soveltuu hyvin verhoiluun sekä irtoverhoiluun.

Kaikki kankaat haalistuvat suorassa auringonvalossa, luonnonkuitukankaat herkemmin.Kankaan peseminen paikallisesti ei ole suositeltavaa, sillä pesty alue voi jäädä muuta kangasta vaaleammaksi. Kuivapesu on kankaalle turvallisin pesutapa.

Wooly on, kuten nimikin viittaa, villakangasta. 70% villaa yhdistettynä muihin kuituihin, jotka tekevät kankaasta vahvan ja antavat sille mielyttävän kosketuspinnan.

Lisoso kankaat ovat 100% polyesteriä.

Linoso fleece on päällystetty pehmeällä fleecellä, joka antaa erityisen pehmeän ja ihanan kosketuspinnan kankaaseen

Jalkamateriaali

Pähkinä, Tammi, Teräs

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rahi Ra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *