Sohva Mac- Suunnittelijan suosikkisävyissä

2 690,00  sis. alv 24%

Valitse itsellesi yksi suunnittelijamme suosikeista!

Pehmeät, murretut harmaan ja ruskean sävyt sopivat suomalaisten suosimaan luonnonläheiseen tyyliin. Helppohoitoisuus on yksi asiakkaidemme eniten pyytämistä ominaisuuksista-siksi valintamme on Aqua Clean! Kankaan kuidussa on näkymätön molekyylikerros, joka estää lian pääsyn kankaaseen. Siksi tahrojen poistaminen pelkän veden avulla on erittäin helppoa. Tutustu arjen mullistavaan kankaaseen osoitteessa www.aquaclean.com

Jalkamateriaali: Tammi

Kuvaus

Aquaclean® on verhoilukangas, josta on helppo puhdistaa mm. kahvi-, viini-, sekä ruokatahrat pelkällä vedellä. Kankaat kestävät myös kovaa kulutusta ja niiden värinkesto on hyvä. Näiden ominaisuuksien ansioista ne sopivat erinomaisesti mm. lapsi- ja lemmikkieläinperheille.

Mac on iso, lämmin ja pehmeä. ”Pehmeä” tarkoittaa erittäin pehmeää, koska Macilla on untuvasisus, joka halaa sinua hellästi. ”Iso” tarkoittaa todella isoa. Sille mahdut kaikkien rakkaidesi kanssa istumaan, makaamaan tai leikkimään. Ymmärrämme kuitenkin sinua, jos haluat pitää Macin vain itselläsi. Macilla on tietysti irrotettavat päälliset, koska viihtyisää ja mukavaa sohvaa käytetään kotona erittäin paljon.
Rungon syvyys 104, leveys 222, korkeus 69. Sarjaan kuuluu lisäksi nojatuoli, rahi sekä kolmen istuttava sohva(leveys 262cm). Sohvat koostuvat kahdesta yhdistettävästä modulista.

Tuote valmistetaan tilauksesta ja sen toimitusaika vaihtelee keskimäärin 5-8 viikkoon.

Valmistaja Softrend.

Lisätiedot

Väri

Bellagio 503, Bellagio 80, Naomi 60, Otaru 02, Otaru 300, Otaru 605, Otaru 651

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.